"Ми домовилися не скаржитися на життя": Зеленський розповів, як цей рік жила його сім'я

Гарант України Володимир Зеленський зізнався, що робота з одним вихідним важко позначається на його сім'ї, але вона ставиться з розумінням

Президент Володимир Зеленський розповів, що цей рік його каденції став випробуванням не лише для нього, але й для його близьких - дружини, батьків і дітей. Він поділився особистими переживаннями у фільмі "Рік президентства Зеленського".

За словами глави сімейства, його сім'я насилу переживає його постійну відсутність вдома, але розуміє, що його робота важлива не лише для них, але і для всіх людей, народу.

"Я думаю, що до цього не можна звикнути. Але ми навчилися так жити, вони розуміють, що це історична сторінка не тільки мого життя, але і всієї нашої родини", - зазначив Володимир Зеленський.

Президент також підкреслив, що його дітям дуже важко жити в умовах постійної присутності охорони.

"Ти не можеш знайти невеликий час для того, щоб побути наодинці з собою. Це, в першу чергу, стосується моєї дочки, тому що вона в такому віці, коли їй важливо побути наодинці зі своїми думками, мріями, своїми друзями. Для неї це, звичайно, дискомфорт", - зізнається гарант.

Володимир Зеленський зазначив, що його літнім батькам часто дзвонять якісь далекі родичі і друзі, які просять про послуги, проблемах та інших турботах.

"Ми навіть не знали, що у нас так багато родичів, стільки знайомих, їх просто тисячі", - сміється президент, додавши, що його батько відмовляє всім "когось кудись прилаштувати"

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський не виключає звільнення Ірини Венедиктової з посади генерального прокурора, якщо вона не покаже ефективних результатів роботи.