Головна Новини Політика президент У Зеленського розповіли, навіщо президент зустрічав вантаж "Епіцентру"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, навіщо президент зустрічав вантаж "Епіцентру"

В Офісі президента відреагували на скандал з масками для мережі гіпермаркетів "Епіцентр", які доставив літак "Мрія", а зустрів сам Володимир Зеленський

1 травня 2020, 13:25 comments3595
Поділіться публікацією:
У Зеленського розповіли, навіщо президент зустрічав вантаж "Епіцентру"

В Офісі президента відреагували на скандал з масками для мережі гіпермаркетів "Епіцентр", які з невідомих для українців причин вирішив зустріти президент Володимир Зеленський. Вантаж, частина якого була комерційною, привіз з Китаю український літак "Мрія". Зеленський же вирішив зустріти повітряне судно, яке "давно не літало". Про це в інтерв'ю LIGA.net повідомив заступник голови ВП Кирило Тимошенко.

"Історія з "Мрією" проста. "Антонов" отримав замовлення на політ в Китай, як він отримував від Польщі та Франції. Оплатив літак повністю “Епіцентр". Він замовив літак, привіз вантаж. Нам повідомив, що везуть і гуманітарку, і комерцію. Ми порахували необхідним зустріти "Мрію", тому що вона давно не літала, це гордість нашого авіабудування, і не везла щось секретне", — пояснив Тимошенко, додавши, що це була реклама "Мрії" — найбільшого літака в світі.

Раніше "Коментарі" повідомили, що в Офісі президента України заявили про те, що вирішать, в яке крісло посадити екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі, вже в найближчі дні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!