Головна Новини Політика президент "Зеленський залишається улюбленцем народу", - соцопитування
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зеленський залишається улюбленцем народу", - соцопитування

За даними дослідження центру Розумкова, чинний президент Володимир Зеленський має найвищий рейтинг серед політиків України

4 травня 2020, 16:18 comments3313
Поділіться публікацією:
"Зеленський залишається улюбленцем народу", - соцопитування

Більше 45% українців, серед опитаних в рамках останнього соціологічного опитування центру ім. Розумкова, знову підтримали б чинного гаранта Володимира Зеленського якби президентські вибори відбулися в найближчу неділю. Про це повідомляється на сайті центру.

Слідом за рейтингом Зеленського слід п'ятий президент і народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Петро Порошенко — за нього б проголосували 12,8% респондентів, член фракції "ОПЗЖ" Юрій Бойко — більше 10%, голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко — 5,4%, яку обігнав колишній кандидат на крісло глави держави Ігор Смешко — йому довірили б свої голоси 6% опитаних.

Зазначимо, що приблизно такі ж відсотки виведені в результаті опитування про парламентські вибори: 41% проголосували б за "Слугу народу", за "ОПЗЖ" — 14%, "Європейська солідарність" гіпотетично набрала би 14%, "Батьківщина" — 7%, а "Сила і Честь" того ж Смєшка перевищила позначку 6%.

При цьому, враховуючи гостру економічну і пандемічну ситуацію, половина респондентів вірить, що українська влада здатна подолати кинуті їй виклики в віддаленій перспективі, 28,8% вважають, що Україна впорається вже в найближчі роки, а 14,5% взагалі не вірять в те, що така перспектива у нашої країни є.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно нової декларації Юлії Тимошенко, вона виграла 148 млн гривень на суді в США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!