Головна Новини Політика президент Зеленський скасував рукостискання і запровадив нову форму привітання в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський скасував рукостискання і запровадив нову форму привітання в Україні

В Офісі президента кажуть, що Володимир Зеленський оновив протокол офіційних зустрічей і замінив рукостискання

6 травня 2020, 08:40 comments11490
Поділіться публікацією:
Зеленський скасував рукостискання і запровадив нову форму привітання в Україні

Президент України Володимир Зеленський замінив офіційну форму вітання. Про це повідомляє заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква.

Так, згідно з оновленим протоколом офіційних зустрічей, президент та інші політики в Україні тепер вітаються за допомогою ліктя. Зміна продиктована небезпекою заразитися коронавірусом під час рукостискання.

"Ви могли бачити навіть на фото, які привітання з одним із послів, — ліктем. Але, знову ж таки, спростивши протокол, ми абсолютно не втратили сенс. Ми розуміли, що це необхідно, що дипломатична робота не повинна зупинятися", — говорить Ігор Жовква.

За словами чиновника, через коронавірус президент переніс кілька міжнародних зустрічей, а також деякі поїздки, які планувалися на березень – квітень. Ймовірно, вони відбудуться цього літа. Однак, за словами Жовкви, робота триває навіть в карантин: Зеленський провів понад 20 переговорів з іноземними лідерами по телефону.

Як раніше повідомляли "Коментарі", більше 45% українців, опитаних в рамках останнього соціологічного опитування центру ім. Разумкова, знову підтримали б чинного гаранта Володимира Зеленського, якби чергові президентські вибори пройшли в найближчу неділю. Про це повідомляється на сайті центру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!