Головна Новини Політика президент У Зеленського розповіли, куди він полетить відразу ж після відкриття повітряного простору
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, куди він полетить відразу ж після відкриття повітряного простору

За інформацією Офісу президента України, Володимир Зеленський хоче поїхати в азійське турне

6 травня 2020, 09:40 comments1839
Поділіться публікацією:
У Зеленського розповіли, куди він полетить відразу ж після відкриття повітряного простору

В Офісі президента анонсували майбутні поїздки українського гаранта Володимира Зеленського. За інформацією представництва, коли в світі завершиться пандемія, лідер нашої держави відправиться в азійське турне. Про це говорить заступник керівника ОП Ігор Жовква.

"Азійський напрям – важливий. І якщо ми говоримо про виміри діяльності президента, то коли у нас будуть зняті заборони на пересування в умовах коронавірусу, безумовно, ми будемо планувати азійське турне президента. Щоб він відвідав кілька країн, з якими нам потрібно посилити відносини", – говорить Жовква.

Планується, що першим ділом Зеленський відправиться в Японію, Китай та Індію.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що президент України замінив офіційну форму вітання. Так, згідно з оновленим протоколом офіційних зустрічей, президент та інші політики в Україні тепер вітаються з допомогою ліктя. Зміна продиктована небезпекою заразитися коронавірусом під час рукостискання. Крім того, через коронавірус президент переніс кілька міжнародних зустрічей, а також деякі поїздки, які планувалися на березень – квітень. Ймовірно, вони відбудуться цього літа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!