Головна Новини Політика президент ЗМІ з'ясували, скільки за рік заробив президент Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ з'ясували, скільки за рік заробив президент Зеленський

Щомісячна зарплата президента Володимира Зеленського становить 28 тисяч гривень, без вирахування податків

6 травня 2020, 13:51 comments5549
Поділіться публікацією:
ЗМІ з'ясували, скільки за рік заробив президент Зеленський

Глава держави Володимир Зеленський за рік свого правління на головному державному посту заробив 320 тисяч 727 гривень 27 копійок. Про це повідомляє сайт "24 Каналу", посилаючись на відповідь на запит у Державному управлінні справами.

Так, офіційна сума річної зарплати була нехитрим математичним методом виведена з офіційної зарплати президента, яка нараховується йому кожен місяць. Володимир Зеленський з дня інавгурації, яка відбулася 20 травня 2019 року, отримує щомісяця 28 тисяч гривень.

"Зарплата президента — це тільки посадовий оклад у розмірі 28 тисяч гривень. Після сплати податків він отримує 22 тисячі 540 гривень. Премії та надбавки глава держави не отримує, адже вони не передбачені законом", — зазначено у відповіді на запит.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що аудиторія серед читачів винесла свою оцінку роботі українського гаранта Володимира Зеленського рівно через рік після його обрання в другому турі виборів. Згідно період проведення опитування, 45% респондентів вважали, що за цей рік в Україні все стало набагато гірше. 19% опитаних все ж не змінили своїх симпатіях Зеленському і проголосували за те, що зі своїми обов'язками він справляється. Таку ж кількість голосів набрала відповідь "Головне, що не Порошенко". Інші 17% вважали, що чинний гарант із завданням не впорався, але всі мають право на помилку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!