Слуги народу морять нас голодом: адміністратор фан-сторінки Зеленського поскаржився на карантин

Гнівний пост на фан-сторінці Зеленського зібрав рекордну кількість коментарів

Адміністрація фан-сторінки президента України Володимира Зеленського опублікувала гнівний пост, в якому звинувачує владу в тому, що їх залишили без засобів існування на тлі карантину через коронавірус у країні. Пост опублікований на фан-сторінці "Команда Зеленського Полтава". Про це пишуть "Букви".

У зверненні до підписників адміністратор сторінки написав, що під час карантину його родина залишилася без засобів до існування. "У мене на 5 чоловік сім'ї залишилося 50 грн", – написав він.

Адміністратор спільноти написав, що не може зрозуміти, чому влада все далі продовжує карантин, у той же час не виплачуючи жителям країни зарплати і соцдопомогу, як це відбувається в країнах Європи і США.

"Навіщо наш великий глава країни, за якого ми ж і голосували, та інші персони зі "Слуги народу" нас морять голодом? Чому не приймається моментальне рішення виплачувати допомогу безробітним, виплачувати пенсіонерам, мамам-одиначкам, студентам? Чим платити за навчання студентам? Чим оплачувати комунальні послуги? За що їсти, в кінці кінців? Як можна так звертатися до свого народу, до своїх громадян?", – йдеться в повідомленні.

Власник сторінки також закликав людей розповідати у всіх соцмережах і на всіх сайтах про те, що люди голодують у той час, як влада нічого не робить. Він вважає, що достукатися до влади можна тільки таким способом.

Гнівний пост зібрав у кілька разів більше лайків і репостів, ніж сама сторінка з моменту її створення.

заробив 320 тисяч 727 гривень 27 копійок.