Головна Новини Політика президент Слуги народу морять нас голодом: адміністратор фан-сторінки Зеленського поскаржився на карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Слуги народу морять нас голодом: адміністратор фан-сторінки Зеленського поскаржився на карантин

Гнівний пост на фан-сторінці Зеленського зібрав рекордну кількість коментарів

7 травня 2020, 18:39 comments2469
Поділіться публікацією:
Слуги народу морять нас голодом: адміністратор фан-сторінки Зеленського поскаржився на карантин

Адміністрація фан-сторінки президента України Володимира Зеленського опублікувала гнівний пост, в якому звинувачує владу в тому, що їх залишили без засобів існування на тлі карантину через коронавірус у країні. Пост опублікований на фан-сторінці "Команда Зеленського Полтава". Про це пишуть "Букви".

У зверненні до підписників адміністратор сторінки написав, що під час карантину його родина залишилася без засобів до існування. "У мене на 5 чоловік сім'ї залишилося 50 грн", – написав він.

Адміністратор спільноти написав, що не може зрозуміти, чому влада все далі продовжує карантин, у той же час не виплачуючи жителям країни зарплати і соцдопомогу, як це відбувається в країнах Європи і США.

"Навіщо наш великий глава країни, за якого ми ж і голосували, та інші персони зі "Слуги народу" нас морять голодом? Чому не приймається моментальне рішення виплачувати допомогу безробітним, виплачувати пенсіонерам, мамам-одиначкам, студентам? Чим платити за навчання студентам? Чим оплачувати комунальні послуги? За що їсти, в кінці кінців? Як можна так звертатися до свого народу, до своїх громадян?", – йдеться в повідомленні.

Власник сторінки також закликав людей розповідати у всіх соцмережах і на всіх сайтах про те, що люди голодують у той час, як влада нічого не робить. Він вважає, що достукатися до влади можна тільки таким способом.

Гнівний пост зібрав у кілька разів більше лайків і репостів, ніж сама сторінка з моменту її створення.

picture

Деякі користувачі соцмережі в коментарі написали, що ситуація, яка відбувається зараз, є наслідком вибору самих українців, які віддавали свої голоси за нинішню владу на виборах. Автор поста на це заперечення відповів, що ніхто не очікував, що все так вийде.

picture


picture

picture


Багато користувачів нагадали автору гнівного поста знамениту фразу "Яка різниця?", озвучену президентом Зеленським у його новорічному зверненні. Інші запропонували не скаржитися, а включити "95 Квартал" або серіал "Слуга народу".

picture


picturepicture

Деякі запропонували автору не обурюватися в мережі, а вийти на акцію протесту.

picture

Раніше "Коментарі" писали, що Володимир Зеленський за рік на посту президента заробив 320 тисяч 727 гривень 27 копійок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!