Головна Новини Політика президент Інтернет-цензура в Україні: Зеленський продовжив блокування російських сайтів та соцмереж
commentss НОВИНИ Всі новини

Інтернет-цензура в Україні: Зеленський продовжив блокування російських сайтів та соцмереж

Заборона Порошенко 2017 року продовжена

15 травня 2020, 00:24 comments2436
Поділіться публікацією:
Інтернет-цензура в Україні: Зеленський продовжив блокування російських сайтів та соцмереж

Президент України Володимир Зеленський продовжив блокування російських сайтів і соціальних мереж в Україні, яку запровадив колишній президент України Петро Порошенко в травні 2017 року на 3 роки. Відповідний указ опублікований на офіційному сайті президента України.

Примітно, що указ опублікований на сайті майже в опівночі, коли більшість українців і працівників засобів масової інформації сплять.

Ще в 2017 році міжнародна неурядова організація журналістів "Репортери без кордонів" засудила заборону російських соціальних мереж і заявила, що це рішення "підриває право українського народу на інформацію та свободу вираження поглядів". У цілому світове співтовариство негативно поставилося до блокування російських сайтів на території України і назвало такий заборона цензурою.

В умовах розвитку технологій та інтернету багато українців заробляють в соціальних мережах, в тому числі російських. Продовження блокування створює складності в їх діяльності.

Як повідомляв портал "Коментарі", Трамп заявив, що США можуть розірвати відносини з Китаєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!