Головна Новини Політика президент Лукашенко йде в президенти в шостий раз: один з конкурентів - у СІЗО
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко йде в президенти в шостий раз: один з конкурентів - у СІЗО

Конкуренцію беззмінному президенту Білорусі складуть 22 людини: пенсіонери, безробітні та соратники Лукашенко

15 травня 2020, 10:00 comments2058
Поділіться публікацією:
Лукашенко йде в президенти в шостий раз: один з конкурентів - у СІЗО

Чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко, який займає цей пост ще з 1994 року, в шостий раз зареєстрував свою кандидатуру у виборах. Конкуренцію беззмінному лідеру держави складуть 22 людини: пенсіонери, безробітні і навіть соратники Лукашенко, в той час як опозиція від цих виборів відмовилася.

У місцевих ЗМІ пишуть про те, що серед кандидатів у президенти Білорусі — популярний відеоблогер Сергій Тихановський, якого 6 травня затримали під Могильовом. Зараз конкурент Лукашенко перебуває в гомельському ізоляторі, відбуваючи 15-добовий арешт за участь в акції за незалежність Білорусі, що відбулася в минулому році.

Тим часом політологи вже назвали головного конкурента Лукашенка. Ним став його соратник — дипломат Валерій Цепкал, який, до слова, дії і політику чинного президента не критикує.

Раніше ми повідомляли, що президент Білорусі Олександр Лукашенко розповів про наслідки переможного параду 9 травня, який в його країні провели, незважаючи на пандемію коронавірусу. Лукашенко, оперуючи статистикою, стверджує: в Мінську після параду захворюваність на пневмонію впала в два рази. Президент переконаний, що це все завдяки тому, що люди перебували на свіжому повітрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!