Головна Новини Політика президент Мендель розповіла, які ЗМІ гідні висвітлювати діяльність Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Мендель розповіла, які ЗМІ гідні висвітлювати діяльність Зеленського

Прес-секретар президента Юлія Мендель зізналася, за якими критеріями ЗМІ отримували акредитацію на сьогоднішню конференцію Володимира Зеленського

20 травня 2020, 17:43 comments3907
Поділіться публікацією:
Мендель розповіла, які ЗМІ гідні висвітлювати діяльність Зеленського

Прес-секретар глави держави Юлія Мендель зазначила, що далеко не всі засоби масової інформації змогли отримати акредитацію для присутності на прес-конференції Володимира Зеленського, яка проходила сьогодні у дворі Маріїнського палацу. Про це повідомляється в Twitter видання "Громадське".

Так Мендель підкреслила, що пріоритет отримували представники так званих "рейтингових" ЗМІ з найбільшим числом аудиторії і переглядів.

"Звичайно, при відборі було враховано кілька критеріїв: це рейтинговість, а також динаміка зростання. Тобто, якщо ви помітили, серед присутніх були й журналісти з досить молодих видань, але ці видання демонструють, що досить швидко нарощують рейтинги. Тому що, це очевидно, що президента мають висвітлювати рейтингові видання", — зазначила прес-секретар українського гаранта і ведуча прес-конференції з ним.

При цьому Мендель підкреслила, що ніяких обмежень при акредитації не було для редакцій, які носять опонуючу президенту політику.

"Ви можете помітити, що присутні ЗМІ різних позицій і ми не дотримувалися якийсь однобокості в ідеології", — уклала вона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!