Головна Новини Політика президент США високо оцінили перший рік президентства Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

США високо оцінили перший рік президентства Зеленського

Посольство США в Україні відзначили помітний прогрес, зроблений президентом Зеленським за останній рік та побажали успіхів у черговому

20 травня 2020, 21:51 comments4145
Поділіться публікацією:
США високо оцінили перший рік президентства Зеленського

Дипломатичне посольство США в Україні звернулося до президента Володимиру Зеленському та його команді в зв'язку з першою річницею правління на вищих посадах в державі. Про це відомство написав на своїй сторінці в Facebook.

Представники США визначили, що під час інавгурації в минулому році твердо і гаряче підтримували настрій Зеленського та його переконання для впровадження реформ в Україні.

"Ми високо цінуємо прогрес, досягнутий в цьому році. Понад 130 Українська, несправедливо затриманих Росією і її ставлениками, повернулися до своїх родин. Уряд завершив процес розподілу власності у секторі природного газу, що є важливим кроком у зміцненні енергетичної безпеки України. Просунулися вперед зусилля щодо децентралізації для розширення можливостей місцевих громад. Україна здійснила багато реформ, необхідних для нової програми МВФ", — перераховує дипведомство досягнення українського гаранта.

Також у посольстві США відзначили, що команда Зеленського робить конкретні кроки для подолання встановленої олігархічної і корупційної системи в Україні.

"Ми будемо продовжувати працювати з владою країни для досягнення її цілей, і ми закликаємо народних депутатів, місцевих і регіональних чиновників протистояти спробам певних корисливих кіл уповільнити прогрес", — зазначено в повідомленні.

У результаті американські партнери побажали главі держави твердості і завзятості в досягненні демократичних цілей і процвітання для країни, а США зі свого боку пообіцяли і надалі надавати вагому підтримку Україні.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" детально вивчив і проаналізував результати прес-конференції Володимира Зеленського, приуроченої до річниці його інавгурації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!