Головна Новини Політика президент "Путіну коронавірус не загрожує": екс-розвідник заявив, що главу РФ вакцинували від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

"Путіну коронавірус не загрожує": екс-розвідник заявив, що главу РФ вакцинували від COVID-19

Однокурсник Путіна по інституту КДБ Юрій Швець в прямому ефірі заявив, що президента РФ вакцинували від коронавірусу

21 травня 2020, 12:00 comments3332
Поділіться публікацією:








"Путіну коронавірус не загрожує": екс-розвідник заявив, що главу РФ вакцинували від COVID-19

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що президента Росії Володимира Путіна вакцинували від коронавірусу. Про це в програмі головного редактора інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман сказав колишній радянський розвідник — однокурсник Путіна по інституту КДБ Юрій Швець.

"Мої джерела стверджували мені – не клянучись мамою, але своїми хорошими професійними зв'язками, – що Путіна вакциновано, — каже Швець. — Йому коронавірус жодним чином не загрожує".

Швець говорить, що в даному питанні важко спекулювати і що Путіну, ймовірно, зробили щеплення від COVID-19. Інакше, за словами екс-розвідника, президент навряд чи відвідав би лікарню для хворих COVID-19 в підмосковній Комунарці. До речі, через тиждень після цього візиту стало відомо, що головний лікар медустанови, з яким Путін вітався за руку, був хворий коронавірусом.

Як раніше повідомляли "Коментарі", фігуристка і дружина прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова Тетяна Навка розповіла про те, що чоловік заразив коронавірусом і її. Навка впевнена, що COVID-19 Пєсков приніс з роботи. Подружжя перебуває у лікарні, у прес-секретаря Путіна — двостороннє запалення легенів. Раніше коронавірус виявили і у прем'єр-міністра РФ Михайла Мішустіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!