Головна Новини Політика президент Референдум в РФ: росіяни готуються "множити" Путіна на нуль, дозволивши правити до 2036 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Референдум в РФ: росіяни готуються "множити" Путіна на нуль, дозволивши правити до 2036 року

Серед питань референдуму - обнулення президентських термінів, завдяки якому нинішній глава Росії Володимир Путін може ще чотири рази балотуватися в президенти

22 травня 2020, 10:55 comments2406
Поділіться публікацією:
Референдум в РФ: росіяни готуються "множити" Путіна на нуль, дозволивши правити до 2036 року

Центральна виборча комісія Росії почала готуватися до голосування щодо поправок до Конституції РФ. Серед найважливіших питань — обнулення президентських термінів, завдяки якому нинішній глава держави Володимир Путін ще чотири рази може балотуватися в президенти і правити мінімум до 2036 року.

Спочатку голосування повинно було відбутися 22 квітня, проте через пандемію коронавірусу його перенесли. Точну дату ЦВК поки не озвучує, однак, згідно з інсайдерською інформацією в російських ЗМІ, референдум відбудеться через місяць — 24 червня. На загальноросійське голосування винесуть питання: "Ви схвалюєте зміни до Конституції Російської Федерації?". Хитрість у тому, що поправки в російську Конституцію планують прийняти "пакетно", тобто або за все, або проти всього. А серед поправок, крім обнулення президентського терміну, — збільшення материнського капіталу та інші новинки для росіян.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що президента Росії Володимира Путіна вакцинували від коронавірусу. Про це в програмі головного редактора інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман сказав колишній радянський розвідник — однокурсник Путіна по інституту КДБ Юрій Швець. Він говорить, що в даному питанні важко спекулювати і що Путіну, ймовірно, зробили щеплення від COVID-19. Інакше, за словами екс-розвідника, президент навряд чи відвідав би лікарню для хворих COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!