Головна Новини Політика президент Притула розповів, чому політики в Україні "від'їдають мордяку"
commentss НОВИНИ Всі новини

Притула розповів, чому політики в Україні "від'їдають мордяку"

Шоумен і політик Сергій Притула впевнений, що в українському суспільстві товстий політик - виправданий стереотип

24 травня 2020, 23:25 comments6169
Поділіться публікацією:
Притула розповів, чому політики в Україні "від'їдають мордяку"

Шоумен і член партії "Голос" Сергій Притула заявив, що президент Володимир Зеленський за рік свого правління помітно набрав вагу, що зовсім не свідчить про його дозвільний способ життя, а якраз про протилежне. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Радіо Свобода".

Так, на питання журналіста, чи правильно він зрозумів Притулу, який в інтерв'ю іншій редакції зазначив, що Зеленський став ширшим обличчям і погладшав, при цьому не уникаючи відповідальності на своєму посту, шоумен позначив, що глава держави є винятком з укорінених стереотипів.

"Звичайно, в українському суспільстві є певний такий стереотип, що коли людина приходить на посаду чиновника, то на своїй посаді якось так трапляється, що ця людина "від'їдає мордяку". І це не безпідставно, звичайно, такий стереотип у людей. Але мені здається, що в разі нашого президента це швидше все-таки має місце ненормований робочий день, ненормоване харчування і така неможливість займатися спортом і тримати організм у тонусі, як це було у нього за кілька років до президентської посади, коли Зеленський мав свій відеоблог про те, як він досягає спортивних успіхів, як він доводить свій організм до якогось ідеалу", — підкреслив Притула, додавши, що саме порушений режим президента вніс корективи в його фізичний образ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сергій Притула всерйоз задумався над власною кандидатурою на посаду мера Києва.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!