Головна Новини Політика президент Зеленський відповість за "бандита" в суді: мер Черкас подав позов проти президента України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповість за "бандита" в суді: мер Черкас подав позов проти президента України

Мер Черкас Анатолій Бондаренко подав позов у Печерський районний суд Києва проти Володимира Зеленського про захист честі і гідності

27 травня 2020, 11:40 comments3551
Поділіться публікацією:
Зеленський відповість за "бандита" в суді: мер Черкас подав позов проти президента України

Мер Черкас Анатолій Бондаренко буде судитися з президентом Володимиром Зеленським, який назвав його бандитом. Чиновник подав позов у Печерський районний суд Києва проти глави держави про захист честі і гідності, про що на своїй сторінці в Facebook сказав адвокат Бондаренка Денис Ципін.

"Я, Денис Ципін, адвокат мера Черкас Анатолія Бондаренка, подаю у Печерський районний суд міста Києва позовну заяву про захист честі і гідності, ділової репутації мера Черкас", — говорить юрист.

Приводом для напруженості стала заява президента Зеленського на прес-конференції, в якїй він вказав на некоректну поведінку черкаського мера і нагадав, що стосовно Бондаренка відкрито 19 кримінальних проваджень.

"Я не можу говорити про мера Черкас. Як говорити, якщо місцевий голова має 19 кримінальних проваджень? Хто це? Я за один стіл з такими бандитами не сяду. Його обрали – це народ, це право народу України, будь ласка, вибирайте бандитів, якщо хочете", — заявив президент.

Нагадаємо, голова Черкаської міської ради Анатолій Бондаренко всупереч розпорядженню Кабінету міністрів України вирішив частково зняти обмеження по карантину у місті з 1 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!