Головна Новини Політика президент Зеленський зажадав від Шмигаля нові програми допомоги українцям, що постраждали через карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зажадав від Шмигаля нові програми допомоги українцям, що постраждали через карантин

За словами Зеленського, як раз зараз українці, які економічно постраждали через карантин, чекають від держави розуміння і підтримку на всіх рівнях

28 травня 2020, 16:30 comments2219
Поділіться публікацією:
Зеленський зажадав від Шмигаля нові програми допомоги українцям, що постраждали через карантин

Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що тих економічних кроків, які вже зробила влада для виходу країни з карантину і для подолання епідемії, недостатньо. Про це президент сказав на сьогоднішній селекторній нараді з представниками Кабміну.

За словами Зеленського, як раз зараз українці, які економічно постраждали через карантин, чекають від держави розуміння і підтримку на всіх рівнях.

“Україні потрібно більше економічних рішень при виході з епідемії. Незважаючи на те, що відбувається в світі, нам потрібно якомога швидше створити нові економічні програми допомоги", — звернувся президент до прем'єра Денису Шмигаля.

Той, у свою чергу, пообіцяв уже наступного тижня представити інші економічні програми, а також повідомив, що в даний момент вони зайняті підрахунком втрат в результаті епідемії.

Нагадаємо, станом на сьогоднішній день, 28 травня, не всі регіони України готові до виходу з карантину. Як повідомили в МОЗ, 7 областей не відповідають необхідним критеріям, за якими уряд вирішує, чи послабити обмеження в тому чи іншому регіоні. Згідно з останніми статистичними даними, до ослаблення карантину не готові Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Закарпатська, Львівська, Рівненська і Чернівецька області. Неготовність визначили, насамперед, за критерієм високої інцидентності — загальна кількість нових випадків COVID-19 за останні 7 днів на 100 тис. населення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!