Головна Новини Політика рада Вікторію Сюмар допитають у ДБР
commentss НОВИНИ Всі новини

Вікторію Сюмар допитають у ДБР

Вікторія Сюмар дасть свідчення в якості свідка

15 серпня 2019, 17:31 comments2695
Поділіться публікацією:
Вікторію Сюмар допитають у ДБР

Державне бюро розслідувань викликало на допит депутата ВР 8 скликання Вікторію Сюмар.

"Так, мене викликали на допит у якості свідка. Справа про узурпацію державної влади, зокрема щодо діяльності коаліції", — зазначила Сюмар.

У той же час політик додала, що її допит в ГБР належить у четвер, 15 серпня, о 17:00. "На 17:00 йду на допит", — сказав вона.

Як відомо, Вона була депутатом від "Народного фронту", займала посаду голови парламентського комітету з питань свободи слова та інформаційної політики.

Як повідомляв сайт "Коментарі", нардепов почали викликати на допити в Державне бюро розслідувань (ДБР) для з'ясування обставин призначення Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра. Про це повідомляють журналісти програми "Схеми".

Повідомляється, що відразу кілька депутатів підтвердили, що вже отримали відповідні повістки у кримінальному провадженні, яке було відкрито 7 червня 2019 року.

"Я знаю, що частина депутатів вже почала отримувати повістки на допит у цій справі – на кінець серпня-початок вересня. Я особисто ще не отримував", – розповів депутат від групи "Відродження" Валерій Писаренко.

В. о. начальника відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ Державного бюро розслідувань Максим Білоусенко розповів, що ДБР перевіряє можливе вчинення кримінальних злочинів службовими особами, які займають відповідальне становище в органах державної влади, під час подання на призначення прем'єр-міністра України при відсутності коаліції у Верховній Раді України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!