Головна Новини Політика рада Медведчук потрапив у ТОП-10 найвпливовіших українців завдяки авторитету, - журналіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук потрапив у ТОП-10 найвпливовіших українців завдяки авторитету, - журналіст

На думку політичного оглядача, Віктор Медведчук використовує контакт з Володимиром Путіним в інтересах України

23 серпня 2019, 18:08 comments2124
Поділіться публікацією:
Медведчук потрапив у ТОП-10 найвпливовіших українців завдяки авторитету, - журналіст

Опозиційний політик Віктор Медведчук — єдиний учасник ТОП-10 найвпливовіших українців, хто зайняв високу позицію завдяки своєму авторитетові, а не через високу посаду. Про це на сайті "Корреспондент" пише політичний оглядач Максим Панченко.

За його словами, ще рік тому, для опозиції, посісти друге місце на виборах виглядало якоюсь фантастикою, але завдяки Медведчуку — це стало реальністю.

"Наростивши в останні роки активність в публічній політиці, він зумів об'єднати представників "партії миру" в рамках "Опозиційної платформи — За життя" і на виборах, 21 липня, провести другу за величиною фракцію у Верховну Раду. Ще рік тому, такий результат для опозиції виглядав як фантастика, однак сьогодні це стало частиною нової реальності. Ось чому навіть проамериканський "Новий час", яке намагається висвітлювати діяльність Медведчука в темних тонах, скрегочучи зубами, було змушене віддати йому 10 місце", — написав журналіст.

Максим Панченко також вважає, що Медведчук знаходиться на прямому контакті з Володимиром Путіним — і використовує цей ресурс в інтересах України.

"Свою роль зіграло і те, що, перебуваючи на прямому контакті з російським президентом Володимиром Путіним, Медведчук неодноразово демонстрував свою здатність використовувати цей ресурс в українських інтересах, зокрема, при звільненні наших полонених", — пояснив політичний оглядач.

Щодо позиції в рейтингу "100 найвпливовіших людей України" Ріната Ахметова, журналіст написав, що вона виглядає завищеною.

"...третє місце Ахметова, "Опозиційний блок" якого, на останніх виборах феноменально програв усе, що тільки міг, воістину дивує — його позиція виглядає несправедливо завищеною", — стверджує політичний оглядач.

Як писало видання "Коментарі", Медведчук дав оцінку впевненому скороченню числу прихильників вступу України в НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!