Головна Новини Політика рада Стефанчук зареєстрував законопроект про боротьбу з кнопкодавством
commentss НОВИНИ Всі новини

Стефанчук зареєстрував законопроект про боротьбу з кнопкодавством

Законопроект проти "кнопкодавів" ініційований президентом Зеленським

12 вересня 2019, 10:42 comments2104
Поділіться публікацією:
Стефанчук зареєстрував законопроект про боротьбу з кнопкодавством

Перший заступник голови Верховної Ради, представник президента в парламенті Руслан Стефанчук направив до регламентного комітету звернення з вимогою дати правову оцінку зазначеним фактам "кнопкодавства" і зареєстрував президентський законопроект про забезпечення особистого голосування.

"... як і обіцяв вчора, направляю в комітет з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України своє звернення з вимогою розібратися з ситуацією із зафіксованими фактами "кнопкодавста" в стінах парламенту і дати їм правову оцінку", — повідомив він. Також, за словами Стефанчука, окремої опцією він реєструє проект закону "Про внесення змін у деякі законодавчі акти щодо забезпечення особистого голосування народними депутатами України".

" target="_blank">

Як повідомляв портал "Коментарі", Верховна Рада України прийняла в першому читанні президентський проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, і покарання за придбання таких активів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!