Головна Новини Політика рада Стало відомо, коли Верховна Рада візьметься за держбюджет
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли Верховна Рада візьметься за держбюджет

Парламент повинен прийняти документ за основу до 20 жовтня

1 жовтня 2019, 13:43 comments2009
Поділіться публікацією:








 Стало відомо, коли Верховна Рада візьметься за держбюджет

Верховна Рада планує розпочати розгляд проекту бюджету на 2020 рік 18 жовтня. Про це повідомив спікер парламенту Дмитро Разумков.

"20 вересня був представлений проект державного бюджету, і я хотів би нагадати всім народним депутатам, що свої пропозиції необхідно внести до 1 жовтня, бюджетний комітет має їх опрацювати до 15 жовтня, та в першому читанні законопроект про державний бюджет на 2020 рік орієнтовно буде винесено для розгляду ВРУ 18 жовтня 2019 року", — сказав Разумков.

За його словами, парламент розгляне Програму дій Кабміну в п'ятницю.



"29 вересня уряд вніс Програму діяльності Кабінету міністрів України. Вона була зареєстрована. Я сподіваюся, 4 жовтня ми зможемо розглянути її на засіданні Верховної ради України. До цього часу я прошу опрацювати це питання в комітетах. Я сподіваюся, що ми швидко і ефективно пройдемо це питання в п'ятницю", — заявив Разумков.

Як повідомляв портал "Коментарі", за перші 8 місяців 2019 року Державний бюджет України недоотримав понад 8% від розміру запланованого доходу. У повідомленні Розрахункової палати сказано, що причина, по якій скарбниця недоотримала грошей, полягає в зміцненні курсу гривні. Так, чиновники, при складанні бюджету на 2019 рік, розробляли його, не враховуючи факту властивого зміцнення курсу гривні в цьому році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!