Головна Новини Політика рада Перша зарплата нардепів: хто отримав більше всіх
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша зарплата нардепів: хто отримав більше всіх

Менше всього за вересень нарахували депутату від "Слуги народу"

1 жовтня 2019, 16:43 comments4728
Поділіться публікацією:
Перша зарплата нардепів: хто отримав більше всіх

Народні депутати дев'ятого скликання отримали свою першу заробітну плату — за вересень. Про це повідомляє LIGA.net.

За даними апарату парламенту, найвищу зарплату отримав перший віце-спікер Руслан Стефанчук – 53 300 грн. "Друге місце" дісталося спікеру Верховної Ради Дмитру Разумкову, бюджет якого поповнився на 50 500 грн. Трохи менше — 49 800 грн — отримує другий віце-спікер Олена Кондратюк.

Що стосується голів фракцій, то лідером по зарплаті став Давид Арахамія від "Слуги народу": його гаманець поповнився на 43 800 грн. Заробітна плата співголів "ОПЗЖ" Вадима Рабиновича і Юрія Бойка склала 37 500 і 38 400 грн відповідно. А ось Юлія Тимошенко від "Батьківщини" за перший місяць роботи в Раді отримала менше — 37 200 грн.

Голові фракції "Голос" Сергію Рахманіну нарахували за вересень 44 200 грн. Трохи менше отримав Артур Герасимов з "Європейської Солідарності" — 42 100 грн, а його колега Ірина Геращенко – 46 300 грн.

Найнижча заробітна плата — 15 900 грн — виявилася у народного депутата від "Слуги народу" Анни Коваленко. У вересні вона була призначена заступником голови Офісу президента, на тлі чого з неї були зняті депутатські повноваження.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Верховна Рада планує розпочати розгляд проекту бюджету на 2020 рік 18 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!