Головна Новини Політика рада Рада не буде переглядати законопроект про скасування акцизу на ввезення евроблях
commentss НОВИНИ Всі новини

Рада не буде переглядати законопроект про скасування акцизу на ввезення евроблях

Прийняття законопроекту №1030 12 вересня був останнім компромісом.

3 жовтня 2019, 10:29 comments2146
Поділіться публікацією:
Рада не буде переглядати законопроект про скасування акцизу на ввезення евроблях

Парламент не збирається переглядати законопроект про скасування акцизу на ввезення автомобілів. Про це розповів голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Він зазначив, що глава держави веде переговори з власниками евроблях.

"Я точно не буду ініціювати питання перегляду ставок акцизу. Буде це робити президент, це, напевно, питання його переговорів з цією групою активістів", — сказав він.

Також політик розповів про те, що прийняття законопроекту №1030 12 вересня був останнім компромісом. Відзначимо, в законопроекті передбачена відстрочка штрафів за нерозмитнені автомобілі на єврономерах ще на 90 днів, тобто збільшення пільгового періоду з 270 до 360 днів.

Разом з тим, згідно з текстом законопроекту, розмитнити свої автомобілі власники зможуть тільки по 100% ставками акцизного збору.

"Не знаю, чи буде воно (рішення — ред.) взагалі. Тому що коли ми приймали цей закон, ми говорили про те, що це останній компроміс у цьому питанні", — сказав голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" ділилися думками експертів, які проаналізували для нашого порталу ініціативи законодавців щодо розмитнення авто на єврономерах.

 2 жовтня Кабмін прийняв рішення не вводити штрафні санкції щодо водіїв, які порушили умови розмитнення авто з іноземною реєстрацією






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!