Головна Новини Політика рада У Раді хочуть припинити "спам" поправок до законопроектів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді хочуть припинити "спам" поправок до законопроектів

У Верховній Раді вважають, що за допомогою "спам" відбуваються маніпуляції

16 жовтня 2019, 20:58 comments1616
Поділіться публікацією:
У Раді хочуть припинити "спам" поправок до законопроектів

В рамках закону "про регламент Верховної Ради" нардепам запропонують внести зміни щодо припинення численного "спаму" під час внесення поправок до законопроектів. Про це повідомляє інформагентство "РБК-Україна".

Так, за словами заступника голови фракції "Слуга народу" Олександра Корнієнка, народні обранці запідозрили маніпуляції з поданням великої кількості поправок до законопроекту щодо судової реформи, яку ініціював глава держави Володимир Зеленський.

"Вчора і позавчора ми були свідками того, що "поправочний спам", на жаль, має місце. На нашу думку, було певне маніпулювання технологією внесенням поправок у судову реформу № 1008. Тому актуально все-таки розглянути зміни до регламенту, щоб виключити таке необачне ставлення до часу депутатів", — зазначив Корнієнко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський підписав закон "Про внесення зміни до статті 116 Регламенту Верховної Ради України щодо вимог до пропозицій і поправок до законопроекту, який готується до другого читання".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!