Головна Новини Політика рада «Слуги народу» заблокували Раду після виступу Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

«Слуги народу» заблокували Раду після виступу Порошенка

Нардепи підтримали свого колегу

29 жовтня 2019, 11:20 comments7791
Поділіться публікацією:
«Слуги народу» заблокували Раду після виступу Порошенка

Народний депутати фракції "Слуга народу" заблокували трибуну Верховної Ради з вимогою розслідувати заяву народного депутата від "Європейської солідарності" Софії Федини, повідомляє кореспондент видання "Коментарі".


Так, нардеп від "Слуги народу" Микита Потураєв, виступаючи з трибуни парламенту, прокоментував скандал навколо заяви Федини.

"Я, дуже уважно слухаючи попереднього президента Петра Порошенка, не почув жодного слова про неприйнятну, по думку нашої фракції і, як ми сподіваємося, більшої частину суспільства, ситуації, що сталася днями", — сказав Потураєв, зазначивши, що ексглава держави тільки критикував діючу владу.


За словами нардепа, зараз "роздувається ненависть у суспільстві".

"Це що свобода слова, коли публічно звучать заклики до заколоту до добровольців, до ветеранів, до бійців діючої армії під час бойових дій? Заклики до знищення Верховного головнокомандувача і голови держави?", — обурився парламентарій.

Нардепи від "Слуги народу" підійшли до трибуни на знак підтримки свого колеги по фракції, в результаті чого трибуна виявилася заблокована.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 26 жовтня волонтер Марія Звіробій і нардеп Софія Федина провели в Facebook 45-хвилинний стрім, де звернулися до українського гаранта Володимира Зеленського з нагоди його спілкування з добровольцями в Золотому. Жінки використовували ненормативну лексику, звинувачували президента в проросійській і капітулянській позиції, а також припустили, що він закінчить не своєю смертю.

Фото: comments.ua



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!