Головна Новини Політика рада Секс-скандал і мораль: Яременко з трибуни Ради нагадав про закон
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс-скандал і мораль: Яременко з трибуни Ради нагадав про закон

Яременко просив колег не судити його за листування

31 жовтня 2019, 17:09 comments2286
Поділіться публікацією:
Секс-скандал і мораль: Яременко з трибуни Ради нагадав про закон

Народний депутат ("Слуга народу") Богдан Яременко під час виступу у Верховній Раді назвав порушенням закону публікацію його інтимного листування з невідомою жінкою, повідомляє кореспондент сайту "Коментарі".

"У кого є претензії? Претензії є у моралістів. Дорогі друзі, якщо хочете поговорити про мораль і про закон, давайте. В цій країні існує закон, який захищає мою і кожного з вас особисту переписку. Оприлюднення переписки є кримінальним злочином", — підкреслив нардеп.

Яременко додав, що даний закон передбачає покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.

Парламентарій також вибачився, у тому числі перед колегами по фракції і президентом.

"Я вибачаюся, друзі, я прийму спокійно і з вдячністю будь-яке ваше рішення в моєму питанні... Я приношу вибачення всім, хто заслужив, і прошу не судіть", — додав він.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше ЗМІ оприлюднили листування Богдана Яременка з жінкою, яка надає інтимні послуги. Пізніше нардеп заявив, що це була спланована провокація з метою дізнатися, як і коли журналісти знімають листування парламентаріїв в смартфонах. Потім Яременко вибачився перед родиною, фракцією і президентом. Наступного дня спливла інформація, що вибачитися нардепу запропонував пранкер "Джокер", який листувався з нардепом під виглядом генпрокурора Руслана Рябошапки.

Журналісти закликали Яременка пройти дослідження на детекторі брехні. Така ситуація, як правило, не залишила байдужими користувачів інтернету, які висміяли ситуацію з нардепом у фотожабах.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що скандал буде обговорюватися на найближчому засіданні фракції і будуть розглянуті три сценарії наслідків для нардепа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!