Головна Новини Політика рада Суркіс у Парламенті: ігнор 86% голосувань і нуль ініціатив для спорту
commentss НОВИНИ Всі новини

Суркіс у Парламенті: ігнор 86% голосувань і нуль ініціатив для спорту

Депутат Суркіс за два місяці в Раді не подав жодного законопроекту

1 листопада 2019, 17:07 comments1874
Поділіться публікацією:
Суркіс у Парламенті: ігнор 86% голосувань і нуль ініціатив для спорту

Продуктивність народного депутата Григорія Суркіса в іпостасі законодавця повністю відповідає його похилому 70-річного віку. Про це свідчать відомості офіційного сайту Верховної Ради.

Так, за весь час депутатства, а це вже більше двох місяців активного "турборежиму" Парламенту, депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Суркіс не подав жодного свого законопроекту, і жодного разу не став співавтором якийсь із законодавчих ініціатив своїх колег.

Так само Суркіс досі не виступав ні з місця, ні з трибуни Верховної Ради, займаючи при цьому досить відповідальну посаду секретаря Комітету ВР з питань молоді та спорту.

Серед скромних результатів роботи депутата — підпис на депутатському запиті Іллі Ківи в Нацполицию щодо кримінального провадження стосовно одеського активіста Сергія Стерненко. В документі йшлося про необхідність закінчення досудового розслідування у цій справі.

Аналіз голосування Суркіса в Раді також вказує на його вкрай пасивну і незацікавлену позицію. Зокрема, за весь час роботи нового скликання (станом на 1.11) в Парламенті було 1034 голосувань. З них Суркіс "прийняв участь" тільки у 139 (або 13,44%). 717 раз — він не голосував, а ще 178 раз — взагалі був відсутній у сесійній залі.

Причин такого байдужості може бути, як мінімум дві. Або нардепу щиро плювати на свої обов'язки і функції, як законодавця, або справлятися з парламентським "турборежимом" Суркісу дійсно заважає його похилий, 70-річний вік.

Нагадаємо, що Суркіс був обраний до Парламенту за списками "Опозиційна платформа — За життя", де йшов під 17 номером. Початок його політичної кар'єри співпало з втратою повноважень і посад у Виконкомі УЄФА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про епатажному поведінці ще одного нардепа від "Опозиційної платформи — За життя" Іллі Ківи.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!