Головна Новини Політика рада Нардепам хочуть заборонити брати в помічники родичів
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепам хочуть заборонити брати в помічники родичів

Народним депутатам України пропонують прийняти законопроект №2203, який заборонить співпрацю народних обранців з близькими особами

6 листопада 2019, 16:36 comments2023
Поділіться публікацією:
Нардепам хочуть заборонити брати в помічники родичів

Антикорупційний комітет Верховної ради пропонує народним депутатам України ухвалити законопроект №2203, який заборонить співпрацю народних обранців з близькими особами – батьками, дітьми, братами і сестрами. Іншими словами, нардепам хочуть заборонити брати в помічники родичів. Про це повідомляє видання "РБК-Україна".

Законопроект, який передбачає внесення правок до закону "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України про обмеження спільної роботи близьких осіб", в Комітеті рекомендують прийняти за основу в першому читанні.

"Законопроект №2203. Тут йде мова про те, щоб заборонити народним депутатам України мати у помічниках родичів. Ми пропонуємо Верховній Раді прийняти закон за основу", — повідомляє голова Комітету Анастасія Красносільська.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Верховній Раді народні депутати перейшли на так звану е-реєстрацію. Тепер нардепам необхідно реєструватися на засіданні за допомогою індивідуальної картки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!