Головна Новини Політика рада "У парламенту ще є час передумати щодо відкриття ринку землі", - нардеп Верещук
commentss НОВИНИ Всі новини

"У парламенту ще є час передумати щодо відкриття ринку землі", - нардеп Верещук

Рішення про скасування мораторію відбудеться тільки в кінці року

11 листопада 2019, 21:21 comments1498
Поділіться публікацією:
"У парламенту ще є час передумати щодо відкриття ринку землі", - нардеп Верещук

У Верховної Ради є час до кінця поточного року, щоб прийняти або скасувати введення на продаж сільськогосподарських земель, що викликало широкий резонанс у суспільстві. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на парламентарія Ірину Верещук.

Так, за її словами, в поспіху немає ніякої необхідності.

"У нас є дедлайн до кінця року щодо скасування мораторію. Ми маємо або продовжити або вносити відповідні законопроекти. Якщо ми сьогодні отозвем, ми ще маємо час, щоб внести доопрацьований законопроект", — заявила політик.

Верещук зазначила, що зараз існують 10 альтерантивных законопроектів про обіг землі. Але навіть підтриманий аграрним комітетом проект №2178-10 поки є досить "сирим".

"Краще доопрацювати і спокійно внести. Ми за прозорий і вільний обіг земель. Якщо цей закон недопрацьований, якщо він містить конфліктні статті, чому б ми не могли його доопрацювати? Якщо його сьогодні зняли з розгляду і не будуть вносити, я вважаю, що це правильно", — додала вона.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення, де пояснив необхідність зняття мораторію з ринку землі у відповідь на численні акції протесту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!