Головна Новини Політика рада Раді 100 днів: Комітет виборців назвав найбільш дисципліновані фракції
commentss НОВИНИ Всі новини

Раді 100 днів: Комітет виборців назвав найбільш дисципліновані фракції

Всього в Раді відбулося 1158 голосувань

27 листопада 2019, 14:18 comments1732
Поділіться публікацією:
Раді 100 днів: Комітет виборців назвав найбільш дисципліновані фракції

Комітет виборців України презентував дослідження "Верховна Рада: підсумки перших 100 днів роботи", згідно з яким найбільш дисциплінованою фракцією є "Європейська солідарність", повідомляє "Укрінформ".

Так, лідерами по відвідуваності стала фракція "Європейська солідарність". В середньому, на засіданнях парламенту були зареєстровані 90% депутатів (23 з 26) політсили.

На другому місці за відвідуваністю виявилася партія влади. На засіданнях парламенту було зареєстровано у середньому 86% "слуг народу". Рівень дисципліни "Опозиційної платформи — За життя" і групи "За майбутнє" склав 84%. Найнижчий показник у "Батькивщитны" — 77%.

Станом на 21 листопада відбулося 39 пленарних засідань, на яких було 1158 голосувань. Один нардеп в середньому взяв участь у 69% голосувань. За кожен прийнятий законопроект в середньому голосували 288 парламентаріїв. А 40% законів були прийняті конституційною більшістю (більше 300 голосів).

"Рівень підтримки законів є таким: в середньому "за" проголосував 91% депутатів "Слуги народу", 57% — "Голосу", 43% — "ЄС", 40% — позафракційних, 37% — "За майбутнє", 34% — "Батьківщини" і 16% — ОПЗЖ", — йдеться в дослідженні.

Також у КВУ додали, що 96 нардепів взяли участь e менш ніж 50% голосувань.

"Із них дев'ять депутатів пропустили 90% голосувань. Зокрема, Вадим Рабинович та Юлія Льовочкіна взяли участь у 6% голосувань, Ігор Абрамович, Юрій Солод та Андрій Деркач — у 7%, Вадим Столар і Олександр Фельдман — у 8%, Антон Яценко — у 9%, Юрій Бойко — в 10%", — додали в Комітеті.

Як повідомляв сайт "Коомментарии", раніше Комітет виборців підрахував нардепів-прогульників за підсумками жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!