Головна Новини Політика рада Іноземцям спростять процедуру отримання віз: в Раду поданий новий законопроект
commentss НОВИНИ Всі новини

Іноземцям спростять процедуру отримання віз: в Раду поданий новий законопроект

Така ініціатива також знизить відсоток обігу підроблених документів по країні

27 листопада 2019, 14:40 comments1254
Поділіться публікацією:
Іноземцям спростять процедуру отримання віз: в Раду поданий новий законопроект

Кабінет міністрів вніс у Верховну раду України законопроект №2478 "Про внесення змін до закону "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства", за поданням іноземцями та особами без громадянства біометричних даних для оформлення віз". Це зазначено на сайті Верховної Ради.

Так, прийняття документа дозволить Міністерству закордонних справ проводити процедури з оформлення іноземцям та особам без громадянства біометричних українських віз.

У пояснювальній записці до законопроекту вказано, що поки єдиною ланкою процесів ідентифікації особистості іноземців та осіб без громадянства, що не передбачає використання їх біометричних даних, залишається оформлення віз для в'їзду в Україну. Прийняття документа дозволить усунути зазначений прогалину в регулюванні міграційних процесів в Україні, а саме спростити процедуру ідентифікації особистості іноземців та осіб без громадянства під час/після їх в'їзду на територію України; удосконалити здійснення причетними держорганами контролю над міграційними потоками іноземців та осіб без громадянства.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Комітеті виборців визначилися з найбільш дисциплінованими фракціями парламенту. Лідером по відвідуваності став "Європейська солідарність".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!