Головна Новини Політика рада Колишній «слуга» Поляков розповів про «договорняки» у фракції
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній «слуга» Поляков розповів про «договорняки» у фракції

Нардеп назвав тих, в чиїх інтересах проходять голосування

3 грудня 2019, 12:30 comments1781
Поділіться публікацією:
Колишній «слуга» Поляков розповів про «договорняки» у фракції

Виключення народного депутата Антона Полякова з фракції "Слуга народу" могло стати результатом внутрішньофракційного "договорняка", оскільки вагомих підстав для такого рішення у політичної сили не було. Таку думку висловив кореспонденту видання "Коментарі" сам Поляков.

За його словами, спочатку у фракції не було достатньої кількості голосів для виключення, тому ініціаторам довелося підходити зі списком до кожного нардепа "Слуги народу".

"Коли проходило засідання фракції два тижні тому, було оголошено, що мене хочуть виключити. Я відповідав, що це необґрунтовані факти, без доказів. Тобто був діалог. Але в підсумку вони просто пройшлися зі списками, позбирали підписи і виключили з фракції. Ну, гаразд. Хоча після історії зі мною у фракції почали писати статут. Це позитивний знак", — зазначає Поляков, підкреслюючи, що "слуг народу" нібито примушували ставити свої підписи за його виключення.

Парламентарій запевнив, що жодних підтверджень недисциплінованої поведінки в його роботі не знайшли. Мовляв, їх і не існує, оскільки Поляков не прогулював засідання і брав участь у голосуваннях.

"Ви знаєте, якщо ця фракція, яка йде проти народу, не хоче бачити мене у своїх лавах, при тому, що всі мої голосування перекликаються з думкою людей, а хочуть бачити навколо себе різних "схемників" і "тих, хто знімає повій"... Ну що ж, нехай буде так", — заявив Поляков.

Він також додав, що його виключення з фракції – нібито результат "договорняка".

"А виключення, ви ж і самі розумієте, — це просто договорняки. Є пан Рябошапка (генпрокурор України, — ред.), який виконує вказівки Андрія Богдана, щодо того, які справи відкривати, а які – гальмувати. Є позафракційні депутати, на яких у генпрокурора є справи, які чомусь голосують в інтересах Корнієнка, Арахамії та яким дуже не подобаються мої дії. Є законопроекти по землі, по ФОПах. Вони, в принципі, займаються чим завгодно у Верховній Раді – ви й самі бачили. Що ж, займайтеся, але не чіпайте малий бізнес", — резюмував нардеп.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 15 листопада фракція "Слуга народу" прийняла рішення про виключення зі свого складу Ганни Скороход та Антона Полякова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!