Головна Новини Політика рада Черговий кнопкодав у парламенті: руку ховав за газетою
commentss НОВИНИ Всі новини

Черговий кнопкодав у парламенті: руку ховав за газетою

Нардеп Роберт Горват кнопкодавив у парламенті не вперше

5 грудня 2019, 13:27 comments2227
Поділіться публікацією:








Черговий кнопкодав у парламенті: руку ховав за газетою

Сьогодні у Верховній Раді зафіксували десятий випадок кнопкодавства за час роботи нового парламенту. Про це інформує громадська організація "Рух чесно".

За порушенням застукали позафракційного нардепа-мажоритарника із Закарпатської області Роберта Горвата на пленарному засіданні 4 грудня. А саме це відбулося під час розгляду в другому читанні проекту закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання статусу та соціальних гарантій окремим особам із числа учасників антитерористичної операції". Депутат Горват одразу натиснув на дві кнопки: свою та сусіда — закарпатського позафракційного мажоритарника Валерія Лунченка. Таким чином, ці "двоє" утрималися у голосуванні щодо поправки №20 від нардепа "Слуги народу" Анатолія Остапенка. При цьому, Горват прикрив свою праву руку газетою, коли натискав сусідський пульт.


Більше того, повідомляється, що подібні дії з боку Горвата громадські активісти спостерігали і раніше, коли той голосував у Верховній Раді 8-го скликання. У парламенті попереднього скликання вдалося помітити чотири порушення кнопкодава Горвата.

b1HETVopIT8-oDEbgdaYwiX3V.png

Зазначається, що ВРУ незабаром розгляне законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення особистого голосування народними депутатами України. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за кнопкодавство хочуть штрафувати, названа сума.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!