Головна Новини Політика рада Інтим роботі не завада: Рада відмовилася звільнити Яременка з Комітету по закордонних справах
commentss НОВИНИ Всі новини

Інтим роботі не завада: Рада відмовилася звільнити Яременка з Комітету по закордонних справах

Нардеп Яременко підтримав своє звільнення з посади в Комітеті

5 грудня 2019, 18:54 comments2366
Поділіться публікацією:
Інтим роботі не завада: Рада відмовилася звільнити Яременка з Комітету по закордонних справах

Верховна Рада сьогодні, 5 грудня, проголосувала за проект постанови про відставку нардепа від "Слуги народу" Богдана Яременка з посади керівника парламентського Комітету з питань зовнішньої політики і призначення на цю посаду його колеги по фракції Єлизавети Ясько, повідомляє кореспондент сайту "Коментарі".

Документ розглядався за прискореною процедурою. За проголосували 186 депутатів, проти — 4 парламентарія і 130 утрималися. Не голосували 64 народних депутати.

"Відкликати Яременка Богдана Васильовича з посади голови Комітет з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва згідно з поданою ним заявою", — сказано в проекті постанови.

Також пропонувалося призначити на цю посаду Єлизавету Ясько, яка очолює українську делегацію в Парламентській Асамблеї Ради Європи.

"Обрати Ясько Єлизавету Олексіївну — народного депутата України, фракція Політичної партії "Слуга народу", головою Комітет з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, увільнивши її від обов’язків члена цього Комітету", — сказано в документі.

При цьому Яременко підтримав проект постанови, а Ясько при голосуванні утрималася.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше ЗМІ оприлюднили листування Богдана Яременка з жінкою, яка надає інтимні послуги. Пізніше нардеп заявив, що це була спланована провокація з метою дізнатися, як і коли журналісти знімають листування парламентаріїв в смартфонах. Потім Яременко вибачився перед родиною, фракцією і президентом. Наступного дня спливла інформація, що вибачитися нардепу запропонував пранкер "Джокер", який листувався з нардепом під виглядом генпрокурора Руслана Рябошапки.

Сам Яременко на засіданні Ради назвав публікацію його інтимне листування порушенням закону, але вибачився і попросив не засуджувати його.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!