Головна Новини Політика рада Фотофакт: "слуги народу" перекрили президію, щоб уникнути конфліктів
commentss НОВИНИ Всі новини

Фотофакт: "слуги народу" перекрили президію, щоб уникнути конфліктів

Глава фракції "Слуга народу" зустрівся з мітингувальниками проти ринку землі і не помітив серед них аграріїв

18 грудня 2019, 12:10 comments1982
Поділіться публікацією:
Фотофакт: "слуги народу" перекрили президію, щоб уникнути конфліктів

Зараз в Верховній Раді проходить чергове засідання, під час якого депутати будуть голосувати за зміни в Податковий кодекс (законопроект № 2419) і обговорять затверджене раніше скасування депутатської недоторканності (законопроект № 2237). Цікаво, що перед засіданням у президії парламенту зібралися депутати від партії "Слуга народу", які заявили, що будуть захищати його, щоб уникнути будь-яких конфліктів.

Нагадаємо, як і вчора, біля стін парламенту зараз триває мітинг: біля Верховної Ради зібралися представники "Нацкорпусу" і прихильники партії "Батьківщина", які протестують проти відкриття в Україні ринку землі. Перед засіданням один з представників "Нацкорпусу" вдарив поліцейського в груди, після чого між сторонами конфлікту виникла чергова бійка.

Мітинг під Радою кореспонденту порталу "Коментарі" прокоментував голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. "Парламент нового скликання більш цивілізований. Ми з колегами сьогодні поспілкувалися вранці, і виглядає так, що ми знайшли взаєморозуміння між усіма головами фракцій. Я ніколи не заходив у Верховну Раду через якісь чорні ходи. Я сьогодні прийшов в парламент пішки, з Хрещатика. Зустрічався з людьми, які вже збиралися біля Ради. Не побачив там жодного аграрія. Бачив спортсменів, миколаївських афганців... Де ж аграрії? Я не розумію, що відбувається. Можливо, всі хочуть аграріями стати? Я вийду ще в обід і подивлюся, де там аграрії", — пообіцяв Арахамія.

Фото: Ян Доброносов



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!