Головна Новини Політика рада Верховна Рада ввела кримінальну відповідальність за кнопкодавство
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада ввела кримінальну відповідальність за кнопкодавство

Верховна Рада проголосувала за закон, який визначає покарання за кнопкодавство

19 грудня 2019, 21:26 comments2173
Поділіться публікацією:
Верховна Рада ввела кримінальну відповідальність за кнопкодавство

Верховна Рада України 261 голосами "за" прийняла у другому читанні і в цілому законопроект №2148 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення персонального голосування народними депутатами України". Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Згідно із законом, у відношення депутатів, які будь-яким способом голосували на засіданні парламенту замість іншого народного обранця, буде встановлена кримінальна відповідальність. Голосування за іншу особу буде каратися штрафом від трьох тисяч до п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Досудове розслідування факту голосування за іншого нардепа буде здійснювати Державне бюро розслідувань.

Раніше "Коментарі" писали, що депутати винаходять нові способи, як голосувати у Верховній Раді за своїх колег. Один з депутатів партії "Опозиційна платформа – За життя" перебуваючи на місці іншого нардепа проголосував за нього, натиснувши рукою на кнопку. У той же час, він ногою привів у дію дивний пристрій, за допомогою якого віддав ще один голос.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!