Головна Новини Політика рада Нардепи-прогульники поповнять державну скарбницю на 3 мільйони гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепи-прогульники поповнять державну скарбницю на 3 мільйони гривень

Серед "проштрафилися" Порошенко, Корнієнко і Дубинський

24 грудня 2019, 19:52 comments2205
Поділіться публікацією:
Нардепи-прогульники поповнять державну скарбницю на 3 мільйони гривень

Народним депутатам, які були помічені на регулярному прогули засідань у Верховній Раді, припинено відшкодування витрат на загальну суму більше трьох мільйонів гривень. Про це передає видання УНН.

Так, серед тих, хто регулярно ігнорував свої обов'язки в статусі парламентарів, фігурує п'ятий президент України і лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко і двоє ключових представників партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко та Олександр Дубинський. Крім них в "чорний список" злісних прогульників потрапили ще майже 80 нардепів.

"....згідно з Розпорядженням голови Верховної Ради України від 13 грудня 2019 року № 1279-к "Про припинення відшкодування народним депутатам України витрат, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень, за листопад 2019 року" припинено відшкодування витрат, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень, 81 народному депутату України на суму 3 060 000 гривень 00 копійок", — зазначено у розпорядженні про стягнення до обранців народу, що порушують колективну дисципліну.

Також наголошується, що залишки асигнувань на реєстраційних рахунках в кінці поточного року списуються в дохід Державного бюджету України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про опублікованому рейтингу нардепів-прогульників за грудень 2019 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!