Головна Новини Політика рада Зарплата нардепів зросла на 3 тис. грн, - Разумков
commentss НОВИНИ Всі новини

Зарплата нардепів зросла на 3 тис. грн, - Разумков

За словами спікера ВР, повідомлення про те, що зарплата нардепа становить 100 тис. грн, не відповідає дійсності

14 січня 2020, 11:43 comments1449
Поділіться публікацією:
Зарплата нардепів зросла на 3 тис. грн, - Разумков

Заробітну плату народним депутатам України проіндексують і вона збільшиться приблизно на 3 тисячі гривень. Про це заявив спікер Верховної Ради Дмитро Разумков.

"Я звертався до апарату ВР. Вони надали повну інформацію. Є індексація зарплат народних депутатів... Зміна зарплати складає близько 3 тисяч гривень. Це пов'язано з прожитковим мінімумом", — сказав Разумков.

Голова Ради також підкреслив, що інформація в ЗМІ про те, що зарплата народних депутатів становить близько 100 тис. грн, не відповідає дійсності.

Нагадаємо, з 1 грудня 2019 року прожитковий мінімум збільшився для дітей до 6 років до 1779 грн, від 6 до 18 років – 2218 грн, для працездатних громадян – 2102 грн, для громадян, які втратили працездатність – 1638 грн.

Як повідомляв сайт "Коментарі", голова Комітету виборців України Олексій Кошель повідомив про те, що зарплата народного обранця зараз становить 65 тис. грн.

Раніше колишній віце-прем'єр, міністр соціальної політики Павло Розенко повідомив про те, що з 1 січня 2020 року депутатам Верховної Ради і працівникам міністерств збільшили зарплату від 2 до 5 разів і тепер вона складе більше 100 тис. грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!