Головна Новини Політика рада Парламент посилив соцзабезпечення для військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Парламент посилив соцзабезпечення для військових

За законопроект в користь гарантій для солдатів і добровольців проголосували 340 нардепів

14 січня 2020, 19:22 comments2343
Поділіться публікацією:
Парламент посилив соцзабезпечення для військових

Сьогодні в першому читанні Верховна Рада підтримала законопроект №2343 "Про внесення змін до закону "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей". Про це передає агентство "РБК-Україна".

Даним документом передбачається упорядкувати питання, пов'язані з наданням відпусток військовослужбовцям; уточнити окремі питання реалізації права військовослужбовців на забезпечення житлом.

Також пропонується привести термінологію закону "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" у відповідність до законів "Про освіту", "Про вищу освіту" та інших законів України.

Нормативний акт чітко позначить джерела фінансового забезпечення заходів, пов'язаних з реалізацією прав і соціальних гарантій військовослужбовців, передбачених ЗУ "ПРО соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українським сиротам та дітям з інвалідністю також збільшили соціальні виплати.

"Також на 30% на кожну дитину зросте грошове забезпечення батьків-вихователів і прийомних батьків", — зазначив голова уряду Олексій Гончарук напередодні Нового року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!