Головна Новини Політика рада «Хоче пиляти бюджет»: у Раді підловили «слугу» на скандальному листуванні, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

«Хоче пиляти бюджет»: у Раді підловили «слугу» на скандальному листуванні, - ЗМІ

В мережі опублікували фотографію листування нібито нардепа Павла Павліша із заступником міністра охорони здоров'я Андрієм Семиволосом

23 січня 2020, 13:50 comments12283
Поділіться публікацією:
«Хоче пиляти бюджет»: у Раді підловили «слугу» на скандальному листуванні, - ЗМІ

У мережі з'явилися фото листування нібито народного депутата України від партії "Слуга народу" Павла Павліша та заступника міністра охорони здоров'я України Андрія Семиволоса. Фото листування опублікувала "Відкрита Україна".

Так, людина під ім'ям Андрій Семиволос зазначає в листуванні, що якийсь Міша має намір "нахабно ділити бюджет". Видання припускає, що мається на увазі нардеп, голова комітету Верховної ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування Михайло Радуцький, який є також засновником клініки "Борис". У свою чергу, нібито Павліш радить Семиволосу не виконувати "маячні команди" і "включати дурня". На що Семиволос йому відповідає: "якщо хочу всидіти в кріслі" – треба виконувати.

H4z8YZqS1FlVjKf3tOOiegg8v.jpg

Нагадаємо, раніше в ЗМІ вже з'явилася інформація про те, що нібито нардеп Павліш у час обговорення питання ринку землі розглядав у сесійному залі напівголі жіночі сідниці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нардеп Елизовета Ясько заявила про те, що їй не подобаються "приціли" фотокамер під час роботи депутатів у парламенті. На коментар журналіста про те, що подібне "стеження" допомагало попередити якісь незаконні дії парламентаріїв, Ясько відповіла, що це "особиста відповідальність кожного".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!