Головна Новини Політика рада "Це був Дід Мороз": Кива прокоментував листування з Жириновським
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це був Дід Мороз": Кива прокоментував листування з Жириновським

Нардеп від "ОПЗЖ" Ілля Кива заявив, що спочатку повинен перевірити ранкові листування, а також розповів про знайомство з Жириновським

4 лютого 2020, 13:23 comments2729
Поділіться публікацією:








"Це був Дід Мороз": Кива прокоментував листування з Жириновським

Нардеп від "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Кива, якого сьогодні ЗМІ нібито зловили на листуванні з російським політиком Володимиром Жириновським, прокоментував оприлюднене відео. Коментар з'явився на каналі Pavlovsky News в Youtube.

На питання про те, чи дійсно сьогодні в стінах парламенту політик листувався з депутатом Держдуми Росії Володимиром Жириновським, Кива відповів так: "Серйозно? І що? Господи, а хто це по вашому? Це був Дід Мороз, як наприклад". Далі Кива додав, що не в курсі, що саме "журналісти вгледіли" і йому необхідно перечитати свої листування, оскільки вранці було багато інформації.

"А в чому проблема, я перепрошую? Державна Дума Росії, парламентарій, ми ж намагаємося якось знайти компроміси і точки дотику. Нам же потрібно повернути території і відновити економічні відносини, які зміцнять добробут українського народу", — сказав Кива.

Політик додав, що знайомий з Жириновським дистанційно, а в Росію "не в'їжджає".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що журналісти в черговий раз зловили в "приціли" фотокамер неоднозначні листування парламентаріїв під час засідання Верховної Ради. Так, нібито нардеп від "ОПЗЖ" Ілля Кива і російський політик Володимир Жириновський переписувалися сьогодні, коли в парламенті кипіла робота.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!