Головна Новини Політика рада Журналісти викрили «слугу народу» в «подвійному житті»: бізнес-листування нардепа Марченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналісти викрили «слугу народу» в «подвійному житті»: бізнес-листування нардепа Марченко

Під час засідання Ради журналісти сфотографували цікаве листування «слуги народу» Людмили Марченко

6 лютого 2020, 14:18 comments4688
Поділіться публікацією:
Журналісти викрили «слугу народу» в «подвійному житті»: бізнес-листування нардепа Марченко

Під час засідання Ради журналісти дізналися про те, що нібито нардеп від "Слуги народу", член комітету з питань регламенту та депутатської етики Людмила Марченко продовжує займатися бізнесом, хоча депутатам заборонено вести комерційну діяльність, згідно з Конституцією України. Про це пише ТК Media, публікуючи відповідне листування.

Так, на кадрах листування нардепа є інформація про оплату комунальних послуг тернопільського ресторану "Бограч", а також обговорення робочих питань з одним із співробітників закладу. У списку чатів є такі: "Бограч — КАСА", "Показники — Бограч". Видання повідомляє, що ці факти можуть свідчити про те, що Марченко – будучи нардепом – продовжує керувати закладом та отримувати прибуток від комерційної діяльності.

В одному з листувань нібито нардеп пише наступне: "Настюш, я депутат. Я не проводжу ніякої комерційної діяльності. ФОП Марченко Іван. Відповідно до закону все робимо. Я зараз оплачу, щоб ти ще раз не їхала, а ти передзвони і скажи, щоб закрили платника Івана".

За даними журналістів, Іваном, про якого йде мова, може бути чоловік парламентарія. Повідомляється, що Марченко провела оплату за комунальними рахунками ресторану на суму понад 10 тисяч грн. Зазначається, що раніше у "слуги" був відкритий ФОП, який займається "діяльністю послуг ресторанів". Але 5 серпня, після обрання народним депутатом, Марченко його закрила.

Раніше "Коментарі" писали, що журналісти спіймали за листуванням про зовнішність Юлії Тимошенко одного з представників фракції "Слуга народу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!