Головна Новини Політика рада Помста патріотам, «договірняк» і ядерні відходи: «зашкварні» заяви нардепів про евакуацію українців з Уханя
commentss НОВИНИ Всі новини

Помста патріотам, «договірняк» і ядерні відходи: «зашкварні» заяви нардепів про евакуацію українців з Уханя

Нардепи запідозрили у розміщенні евакуйованих з Уханя українців політичні мотиви, а деякі намагалися "врятувати" свої округи через домовляння з МОЗ

20 лютого 2020, 15:32 comments2475
Поділіться публікацією:
Помста патріотам, «договірняк» і ядерні відходи: «зашкварні» заяви нардепів про евакуацію українців з Уханя

Паніка щодо евакуації українців та іноземців з китайського міста Ухань, що в епіцентрі коронавірусної епідемії, охопила не лише багатьох жителів країни, а й народних обранців. Сьогодні нардепи від різних політсил емоційно відреагували на поселення евакуйованих у тому чи іншому регіоні України. "Видатні" дописи парламентарів зібрав рух "Чесно".

Так, депутат від "Європейської солідарності" Олег Синютка написав у Facebook, що привозити українців із Китаю у Львівську область — це нібито помста за політичну позицію. Депутат заявив, щ нібито українців везуть на Львівщину та підозрює, що вибір регіону політично вмотивований. "…чи це банальна помста за патріотизм і проукраїнську позицію під час виборчих кампаній", — значиться у публікації.

6Tx9tusepWtwGa-bd5lfno6Rl.jpg

У свою чергу, Вадим Рабінович з ОПЗЖ поширив "іронічний допис" про те, що Україна, окрім евакуйованих, може тепер прийняти ще і ядерні відходи. "Ми ж добрі", — зазначено у дописі.

7SP6XNMTFUuiA_mGJLyXOi6PW.jpg

А ось нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський повідомив, що нібито домовився з МОЗ і на його округ не привезуть евакуйованих з Китаю. У коментарях заяву нардепа сприйняли як з іронією, так і цілком серйозно, деякі підтримали. Потім допис зі сторінки Дубінського "зник".

pJ9WbH7_LgR2fENj03OJha5Sf.jpg

Як з’ясували "Коментарі", ще одна "слуга народу", Людмила Марченко, зверталася до МОЗ. А все заради "запобігання розміщенню осіб, евакуйованих з Китаю, в санаторій "Медобори" Тернопільської області".

ляля.JPG

Нагадаємо, експерти назвали причини протестів проти "уханьських відьом".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!