Головна Новини Політика рада «На х** зі своєю декомунізацією!»: нардепи «зашкварилися» на привітаннях з 23 лютого
commentss НОВИНИ Всі новини

«На х** зі своєю декомунізацією!»: нардепи «зашкварилися» на привітаннях з 23 лютого

У соцмережах деякі депутати від «Слуги народу» й «ОПЗЖ» осоромилися через святкування 23 лютого

23 лютого 2020, 19:22 comments3866
Поділіться публікацією:
«На х** зі своєю декомунізацією!»: нардепи «зашкварилися» на привітаннях з 23 лютого

Кілька народних депутатів сьогодні публічно привітали всіх чоловіків з "їхнім днем", хоча і 23 лютого з 2014 року в Україні офіційно перестав бути святковим днем, а День захисників у нас святкується 14 жовтня. "Зашкварні" публікації парламентарів зібрав "Рух Чесно".

Так, "відзначився" сьогодні представник партії "Опозиційна платформа — За життя" Ілля Кива. Мало того, що привітав українців з днем радянської армії, так ще й нецензурно висловився.

"Та пішли вони на х** зі своєю декомунізацією!!!" — вилаявся на сторінці Кива.

picture

Соратник Киви, нардеп від "ОПЗЖ" Вадим Рабінович теж не зміг пропустити такий "важливий для українців" день. Заявив, що служив, а потім привітав "мужиків". Крім іншого, написав, що "ми переможемо".

picture

До числа опозиціонерів приєднався парламентарій від політсили "Слуга народу" Максим Бужанський. Крім привітання "всіх, хто служив і святкує", нардеп запропонував "вивалювати фото в гімнастерках і тельняшах". Бужанський вважає, що є, що згадати і про це "не соромно розповісти".

picture

До речі, нагадаємо, що у день пам'яті Героїв Небесної Сотні Бужанський не піднявся зі свого місця в залі парламенту, коли всі встали в знак пам'яті та вшанували загиблих хвилиною мовчання.

Раніше портал "Коментарі" розповів, як народні депутати "зашкварилися" у день "гостинного" прийняття евакуйованих українців з Уханя. При цьому, скандальні публікації розмістили "герої" кількох партій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!