Головна Новини Політика рада Депутатам наполегливо рекомендують сидіти вдома
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутатам наполегливо рекомендують сидіти вдома

Народних депутатів попросили залишатися в Україні і скасувати закордонні поїздки.

11 березня 2020, 10:49 comments2071
Поділіться публікацією:
Депутатам наполегливо рекомендують сидіти вдома

Народних депутатів попросили скасувати всі закордонні відрядження — через короравирус. Відкласти їх варто, поки ситуація з поширенням інфекції в світі не стабілізується, повідомляє Інформаційне управління Апарату парламенту.

Українських депутатів хочуть вберегти від коронавірусу. Їх наполегливо попросили найближчим часом не залишати Україну, навіть, якщо мова йде про робоче відрядження. Розпорядження особисто підписав голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

"У зв'язку з ситуацією, яка склалася в світі з поширення коронавирусной інфекції, та з метою забезпечення стабільної роботи Верховної Ради народним депутатам України та працівникам Апарату Верховної Ради наполегливо рекомендую відкласти або скасувати відрядження за межі України, поки ситуація з коронавірусом в світі не зміниться", — йдеться в постанові.

Таким чином депутатыв хочуть вберегти від коронавырусноъ інфекції, яку хтось з колег може привезти з іншої країни. Разом з тим, боротьбу з вырусом оголосили і всередині парламенту. Разумков наказав керівнику Апарату зробити все необхідне, щоб інфекція не змогла розповсюдитися в разі спалаху усередині адміністративних будівель парламенту.

Контролювати, як саме депутати та працівники Апарату Верховної Ради будуть виконувати розпорядження, Дмитро Разумков пообіцяв особисто.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про першому випадку коронавіруса в Туреччині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!