Головна Новини Політика рада У Раді оголошено карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді оголошено карантин

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков запровадив додаткові заходи безпеки у зв'язку з карантином в Україні

12 березня 2020, 19:54 comments2583
Поділіться публікацією:
У Раді оголошено карантин

З 13 березня по 3 квітня в будівлі парламенту буде обмежений доступ стороннім особам, а також журналістам. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на розпорядження, підписане головою Верховної Ради Дмитром Разумковим.

Так, згідно з документом "Про додаткові заходи по попередженню виникнення гострої респіраторної хвороби", на засідання Верховної Ради будуть допускатися тільки народні депутати, працівники Апарату парламенту, помічники-консультанти нардепів України, які працюють за строковим договором на постійній основі.

Для всіх інших, хто має право відвідувати засідання законодавців і хоче відстежувати процеси в парламенті, будуть переглядати сесії депутатів тільки в порядку відеоконференцій.

A8Hy-4j7h5c_3Ho2sfIfaOvO3.png

vM_6vQo8fEn72zoDOTjWMO1tx.png

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Моз повідомили про ще двох випадках підтвердженого зараження коронавірусом. Заражена жінка пенсійного віку в Житомирській області і чоловік з Чернівецької області, дружина якого перебувала в Італії протягом двох останніх тижнів. На поточний момент пацієнти вже знаходяться в ізоляції, де проходять симптоматичне лікування. Влади встановлюють людей, які контактували з інфікованими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!