Головна Новини Політика рада Разумков збирає термінову нараду лідерів фракцій сьогодні вночі
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков збирає термінову нараду лідерів фракцій сьогодні вночі

Спікер Верховної Ради має намір обговорити ранкове засідання народних депутатів з надзвичайного стану в країні

16 березня 2020, 22:43 comments2912
Поділіться публікацією:
Разумков збирає термінову нараду лідерів фракцій сьогодні вночі

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков збирає голів парламентських фракцій і депутатських груп на нараду до сьогодні в 23:00. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook глава фракції "Голос" Сергій Рахманін.

"Голова Верховної Ради на ніч оголошує нараду. Подейкують, за участю Кабміну і РНБО. Президент анонсує ряд обмежувальних заходів і закликає Раду працювати в пленарному режимі", — зазначено в повідомленні політика.

Так, Рахманін передбачив обговорення надзвичайного стану в країні у зв'язку з коронавірусом і сподівається на те, що на засіданні отримає значні пояснення, чому воно введено по всій Україні.

"Надзвичайний стан не можна ввести просто так. Його введення потребує обґрунтованого пояснення — що саме збирається робити влада, які саме права і свободи збирається обмежувати, як довго і для чого. Було б цікаво на цей перелік подивитися. Без подібної аргументації НС — це свавілля", — додав голова фракції "Голос".

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський закликав народних депутатів приймати законопроекти і не бойкотувати їх у зв'язку з економічною і пандемічної загрозою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!