Головна Новини Політика рада У Раді розповіли, хто міг інфікуватися коронавірусом від Шахова
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді розповіли, хто міг інфікуватися коронавірусом від Шахова

У Раді шукають всіх, хто міг підхопити коронавірус від нардепа Сергія Шахова

18 березня 2020, 17:33 comments3531
Поділіться публікацією:
У Раді розповіли, хто міг інфікуватися коронавірусом від Шахова

Сьогодні стало відомо, що народний депутат Сергій Шахов інфікувався коронавірусом. Напередодні він бував в парламенті та міг "поділитися" вірусом як мінімум з 5 нардепами на засіданні.

Так, "слуга народу" Євгенія Кравчук розповіла на своїй сторінці в Facebook, що Шахов не був засіданнях Погоджувальної ради в понеділок і пленарному засіданні Верховної Ради у вівторок. Оскільки з вихідних знаходиться на самоізоляції вдома. Однак, після повернення з-за кордону, нардеп відвідав засідання комітету з питань екологічної політики. Повідомляється, що всім членам комітету, та іншим людям, які безпосередньо контактували з Шаховим, потрібно піти на двотижневу самоізоляцію.

Тим часом, громадський рух "Чесно" опублікував список тих, хто міг підхопити вірус від нардепа на зборах комітету. У переліку значиться присутність 5 нардепів.

x22Mgj3ppNxp8ddO04J9kwtuH.png

Тоді як заступник голови партії "Голос" Ярослав Юрчишин поскаржився на "безвідповідальність Шахова".

"Я був в ефірах з паном Сергієм Шаховим 12 і 13 березня. Після того, як Сергій безвідповідально з'їздив за кордон і ще більш безвідповідально ходив на ефіри", — написав Юрчишин у себе на сторінці в Facebook.

Тому представник "Голосу" до 23 березня буде перебувати в режимі самоізоляції.

Додамо, що Рада спільно з МОЗ зайнялися встановленням всіх людей, які контактували з Шаховим і могли заразитися "китайським" вірусом. За даними сайту ВРУ, потенційні постраждалі пройдуть тести на коронавірус.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що хворий на коронавірус нардеп Сергій Шахов записав відео, в якому розповів, як себе почуває, а також поскаржився на лікарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!