Головна Новини Політика рада Онлайн-голосування Ради: джерело розповіло, чи будуть нардепи вирішувати долю ринку землі
commentss НОВИНИ Всі новини

Онлайн-голосування Ради: джерело розповіло, чи будуть нардепи вирішувати долю ринку землі

За даними джерела в Офісі президента, глава Верховної Ради Дмитро Разумков підтримує ідею голосування в онлайн-режимі, але з застереженнями

23 березня 2020, 17:05 comments9183
Поділіться публікацією:
Онлайн-голосування Ради: джерело розповіло, чи будуть нардепи вирішувати долю ринку землі

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підтримав ініціативу Офісу українського гаранта Володимира Зеленського щодо проведення голосувань нардепів в онлайн-режимі, але тільки з екстрених питань коронавіруса COVID-19 в Україні. Про це повідомляє Телеграм-канал "Резидент", посилаючись на власні джерела в Офісі президента.

Так, за даними джерела, Разумков вказав, що в нинішніх умовах світової загрози пандемії, парламентарії повинні разом з усіма дотримуватися заходів по карантину, а також продовжувати свої законодавчі функції. Таким чином, Верховна Рада продовжить проводити пленарні засідання і голосувати за нові законопроекти, але у віддаленому режимі.

При цьому спікер, за інсайдерською інформацією, підкреслив, що такі доленосні для країни питання, як відкриття ринку землі в Україні, не будуть виноситися на онлайн-голосування. Мова йде тільки про проекти законів, які необхідні для запобігання розповсюдження і повального зараження громадян пандемією COVID-19.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в МОЗ визначили чіткі правила, які необхідно дотримувати при похованні тіл людей, що померли у результаті зараження коронавірусом COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!