Головна Новини Політика рада "Зняли маски": Зеленський закликав Раду не допустити дефолт, Порошенко його підтримав
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зняли маски": Зеленський закликав Раду не допустити дефолт, Порошенко його підтримав

На позачерговому засіданні Верховної Ради президент Володимир Зеленський і лідери опозиції Петро Порошенко і Юлія Тимошенко зняли марлеві пов'язки

30 березня 2020, 17:11 comments4533
Поділіться публікацією:
"Зняли маски": Зеленський закликав Раду не допустити дефолт, Порошенко його підтримав

Сьогодні на позачерговому засіданні Верховної Ради президент Володимир Зеленський закликав народних депутатів підтримати проект закону щодо окремих питань функціонування банківської системи, оскільки така норма не дозволить країні зануритися в дефолт. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Глава держави подякував всіх народних обранців, які продовжують працювати на фоні пандемії і попросив, незважаючи на політичні розбіжності, підтримати законопроекти про ринок землі та банківську систему.

"Я звик говорити відверто, тому зніму на хвилинку медичну маску. У нас У всіх є безліч питань до того чи іншого законопроекту, але сьогодні ми не повинні ділитися по фракціях, так як від нас залежить, чи буде найважливіша підтримка від МВФ для нашої економіки", — закликав Зеленський.

" target="_blank">

На цей заклик відгукнувся і лідер фракції "Європейська солідарність" Петро Порошенко, який також виступив без маски, щоб всі присутні могли бачити його обличчя.

"Не хочу зараз піднімати питання про те, яким саме чином ми опинилися на порозі дефолту. але допустити його не можна. Я закликаю підтримати банківський законопроект", — зазначив глава фракції.

" target="_blank">

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко теж вийшла за трибуну без маски, наслідуючи приклад своїх колег, але риторика її була протилежною.

"Це законопроект, який де-факто демонструє ставлення до України як до бананової республіки. Тут порушується статус України як правової держави. Нас зараз заганяють ті, хто був маріонетками, в глухий кут і я закликаю не голосувати за цей закон. Це буде перевірка на патріотичність", — підсумувала політик.

" target="_blank">

Після гучних виступів депутати перейшли до голосування і підтримали законопроект більшістю голосів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні у Верховній Раді призначили нових міністрів ключових відомств.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!